Oluf Andersen og hans efterkommere

Forord
Dette er historien om Oluf Andersen og de første par Generationer af hans efterkommere. Efter sigende skal han være født på Særslevgaard, men da jeg ikke har kunne finde nogen original kilder på det er det udeladt her. Hvis nogen ligger inde med yderligere oplysninger om slægten eller har kommentar, er man meget velkommen til og kontakte mig på nedenstående email-adresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Det der sår med kursiv i forbindelse med kilderne er min oversætterlse, hvis man har mere og tilføje er man meget velkommen til og rette henvendelse til undertegnede

 

 

Lars Sørensen og hans efterkommere

Forord
Dette er historien om Lars Sørensen og hans efterkommere, 5 af hans sønner rejser til USA omkring år 1900, 2 af dem kommer hjem igen efter nogle år mens de sidste 3 bliver derover og stifter familie. Hvis nogen ligger inde med yderligere oplysninger om slægten eller har kommentar, er man meget velkommen til og kontakte mig på nedenstående email-adresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Knud Knudsen og hans efterkommere

Forord
Knud Knudsen er født i 1792 i landsbyen Gyngestrup i Krogsbølle sogn, i 1819 gifter han sig med enken Johanne Nielsdatter og overtager derved fæstet af det lille husmandssted på Grindløse Mark. Dette er beretningen om deres efterkommerer, hvis du har yderligere oplysninger eller du har fundet fejl i materialet er du meget velkommen til og kontakte mig på følgende mailadresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Lars Sørensens og Maren Rasmussens efterkommere

Forord
Denne artikel bygger på notater udarbejdet af Alice Sørensen f. Nielsen hvis svigerfar var et af de talrige børn som Lars og Maren fik, så ordvalget er hendes derudover har jeg tilføjet yderligere oplysninger.

 

 

Otto Jensen og hans efterkommere

Forord
Otto Jensen  er født i 1734 som den mellemste i en søskende flok på 5 på gården Mosegård beliggende i den sydlige ende af sognet, slægten kan føres et par generationer længere tilbage på gården og den er stadigvæk i slægtens eje. Så hvis nogen ligger inde med yderligere oplysninger om slægten eller gården eller har kommentar er man meget velkommen til og kontakte mig på nedenstående email-adresse Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.