Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/3/e/melfar.dk/httpd.www/joomla/plugins/system/jabuilder/helper.php on line 265 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/3/3/e/melfar.dk/httpd.www/joomla/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141 Genealogi

Velkommen til mit website, hvor du kan følge med i hvor langt jeg er kommet i mit arbejde med og finde mine egne aner og nogle af deres efterkommere. Under menupunktet slægtsforskning -> database er der link til min slægtsdatabase kiwitrees er den der er mest up to date, webtrees egner sig bedst til tablet og smartphones. Har du selv lyst prøve kræfter med programmet men synes al det der med oprettelse af websitet lyder lidt nørdet så har Mette Fløjborg  lavet en ganske udemærket guide som kan findes her og hvis du er på facebook så har Jamie Jeanett Jaconelli oprettet en webtrees gruppe, link til gruppen findes her.

Jeg har forsket i min egen slægt i omkring 10 år, kimen til min interesse for slægtsforskning blev lagt da jeg kom ibesiddelse af 3 kladdehæfter omhandlene de 3 sidste personer i Favoritter. Med hensyn til stednavnene så er de såvidt mulig identiske med dem man i finder i "Trap Danmark 5 udgave" og til sidst vil jeg gøre opmærksom på at det er ikke fordi jeg ingen kilder har, at anonyme brugere ikke kan se dem. men fordi man skal være registreret for og få adgang til kilder.