• PHP minimum version 5.3
  • Mysql database minimum 5.1
  • minimum 256 mb php hukommelse
  • Adgang via FTP

Det første man gør er at hente programmet fra melfar.dk eller fra progammets hjemeside , udpakker zip filen og uploader hele kiwitrees mappen til ens webhotel.

er man klar til og starte installationen, åben browseren i adressefeltet indtastet domænenavn efterfuldt af installationsmappen for kiwitrees installationen.

billede1

Det første skærmbillede viser om webserveren er konfiguret korrekt samt om den opfylder kapacitetskravene og skulle ikke volde de store problemmer.

billede2

næste skærmbillede skal indtastet brugernavn og adgangskode databasen og det er ikke login til dit webhotel som skal bruges her

billede3

Hvis dit webhotel giver dig mulighed for flere databaser, giv kiwitrees installationen sin egenhvis ikke er det meget vigtigt at den får et unikt Tabelpræfix.

Som det kan ses af billede nedeunder har jeg mulighed for 10 databaser mit webhotel, indtil videre har hver enkelt installation sin egen database

billede3b

næste skærm billede er det login oplysninger til serveren som skal indtastes.

billede4

hvis alt er gået som det skulle er installationen færdig, det første som skal gøres er oprette et slægtstræ. der efter vil jeg foreslå at kiwitrees sættes op til dansk sprog.

er man klar til og indlæse en gedcom fil eller starter et nyt træ op

billede5

overstående billede viser hvordan man indlæser en eksistende gedcom fil

hvis man ønsker og starte op et tomt træ skal man vælge : Administration ->Værktøjer ->Tilføj ikke linkede poster-> Opret et nyt individ.